Afspraak maken

HomeAfspraak maken

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Algemene openingstijden:

Maandag – 8.30 – 20.30
Dinsdag – 8.30 – 20.30
Woensdag – 8.30 – 17.00
Donderdag – 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 16.00
Zaterdag 9.00 – 13.00

Liever gebeld worden?

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.

Je afspraak en het coronavirus

De veiligheid van onze patiënten en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan. 

Omdat het virus nog niet verdwenen is, blijft het verstandig om de adviezen en maatregelen op te volgen die de verspreiding van het coronavirus beperken. Wij hebben de volgende maatregelen getroffen om je zo veilig mogelijk te behandelen. 
  • Heb je op het moment van je geplande afspraak klachten die wijzen op het coronavirus, of bent je in afwachting van een uitslag van een coronatest? Bel ons en verzet de afspraak. 
  • Hou je aan de algemeen geldende voorzorgsmaatregelen; regelmatig handen reinigen, hoest en nies in je elleboog en schud geen handen. 

Bedankt!