Afspraak maken

HomeAfspraak maken

Je kunt een afspraak bij ons maken door ons te bellen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De veiligheid van onze patiënten en van onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en passen onze werkwijze hier op aan.

Algemene openingstijden:

Maandag – 8.30 – 20.30
Dinsdag – 8.30 – 20.30
Woensdag – 8.30 – 17.00
Donderdag – 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 16.00
Zaterdag 9.00 – 13.00

Liever gebeld worden?

Als je liever door ons gebeld wilt worden om een afspraak te maken, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Vragen over je gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.

In verband met COVID19

Wij verzoeken je, bij jouw afspraak, een mondkapje te dragen en het gebouw alleen te betreden. Een begeleider/familielid mag alleen mee naar binnen indien noodzakelijk. In overige gevallen vragen wij de begeleider/familielid buiten of in de auto te wachten. Heb je verkoudheidsklachten of verhoging? Bel ons en annuleer de afspraak. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet.

Bedankt!