Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvullende verzekering?

HomeAanvullende verzekering?

Wist je dat sommige huidtherapeutische behandelingen mogelijk vergoed kunnen worden vanuit je aanvullende verzekering? Het gaat hierbij om acnetherapie en ontharingsbehandelingen in het gelaat.

Acnetherapie is een behandeling voor iedereen die last heeft van acne en/of acnelittekens. Met acnetherapie kunnen we de huidaandoening verbeteren of zelfs wegkrijgen. De behandeling kan bestaan uit dieptereiniging, chemische peeling en/of fractional needling.

Overbeharing in het gelaat kan op twee verschillende manieren worden behandeld. Door laserontharing en door elektrische epilatie. Beide methodes vernietigen het haarzakje. Hierdoor vindt er een vermindering van haargroei plaats.

De vergoedingen van deze behandelingen verschillen per zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de behandeling en van de soort verzekering die je hebt afgesloten. Je hebt in dit geval een aanvullende verzekering nodig. Je zorgverzekeraar kan je precies vertellen of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Indien je graag eerst informatie van een van onze ervaren huidtherapeuten wil, kun je altijd een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek inplannen bij Qyoutis huidtherapie.

Deel deze post